14dagen Zuid Kenia
1week safari Amboseli,Tsavo-West en TsavoEast
1 week strand vakantie Mombasa of Diani Beach
Reis naar
14 dagen zuid Kenia lodge safari

 

Boek nu!

Dag 1.Aankomst Nairobi

Bij aankomst in Nairobi worden jullie opgewacht door onze gids en overgebracht naar een hotel in de stad. Overnachting in Sarova Panafric Hotel (LO)

Dag 2. Amboseli National Park 
Na het ontbijt nemen jullie samen met jullie gids het programma door en vertrekken jullie  naar Amboseli National Park. Onderweg naar het Amboseli National Park hebben jullie een prachtig uitzicht op de (in Tanzania gelegen) wereldberoemde Kilimanjaro, de hoogste berg van Afrika. Overnachting in Amboseli Serena Safari Lodge (VP)

Dag 3. Tsavo West National Park 
Het Tsavo West National Park is het tweede hoogtepunt in het programma. Het park biedt een grote verscheidenheid aan landschappen, van moerasgebied en natuurlijke waterbronnen tot enorme rotsformaties. Overnachting in Kilaguni Serena Safari Lodge (VP) 

Dag 4. Tsavo West National Park 
Tweede dag in dit buitengewone park. Jullie hebben de hele dag de tijd om rustig het park te verkennen samen met uw gids. Overnachting in Kilaguni Serena Lodge. (VP) 

Dag 5. Tsavo East National Park 
Na een bezoek aan de Mzima Springs gaat u verder naar het National Park Tsavo East. De Mzima Springs zijn natuurlijke verswaterbronnen welke van levensbelang zijn voor de mensen en dieren die in dit gebied wonen en leven. De bronnen zijn zeer populair bij krokodillen en nijlpaarden en de kans is groot dat u deze in grote getalen zult aantreffen. Overnachting in Ashnil Aruba (VP) 

Dag 6. Taita Hills 
De lodge is zo opgezet dat de bezoekers het wildleven direct vanaf het balkon van hun kamer kunnen zien maar jullie maken  natuurlijk ook een echte gamedrive met jullie gids. Voor de lodge is een grote drinkplaats waar olifanten, buffels en andere dieren komen drnken. Overnachting in Sarova Salt Lick lodge (VP) 

Dag 7. Indische Oceaan 
Na het ontbijt rijden jullie naar Mombasa waar jullie van het prachtige strand en de omgeving kunt genieten. Overnachting in Severin Sea Lodge (HP) 

Dag 8 t/m 13. Mombasa 
Zwemmen, duiken, surfen, zeilen, koraalriffen, cultuur, natuur en een fantastische keuken. Alles is hier voor u aanwezig. Overnachtingen in Severin Sea Lodge. (HP) 

Dag 14. Mombasa 
Transfer van het hotel naar de luchthaven van Mombasa voor de retourvlucht.

Severin Sea lodge
Severin Sea lodge

Severin Sea lodge

press to zoom
Leopard Kenya
Leopard Kenya

Leopard Tsavo East

press to zoom
Ashnil Aruba lodge Tsavo East Kenya Keni
Ashnil Aruba lodge Tsavo East Kenya Keni

Describe your image

press to zoom
elephants Kenya
elephants Kenya

Describe your image

press to zoom
Amboseli MT Kilimanjaro
Amboseli MT Kilimanjaro

Describe your image

press to zoom
IMG_0623
IMG_0623

Mombasa coast

press to zoom

INBEGREPEN

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.

 

 

 

 

 

 

 

Dit is een prive reis met eigen chauffeur gids in auto die niet met anderen gedeeld wordt 

 

12 overnachtingen in tweepersoons kamers 

 

Accommodaties, hotelverzorging, route, vervoer activiteiten en excursies zoals beschreven.

Indicatieprijs per persoon gebaseerd op het verblijf in een tweepersoonskamer en beschikbaarheid van kamers in de genoemde hotels VP: logies,ontbijt,lunch en diner LO:Logies en ontbijt HP: Logies,ontbijt lunch of diner.

 

Ticket tarieven gaan uit van beschikbaarheid van plaatsen in de laagste tariefsklasse. Het exacte bedrag aan luchthaven belasting wordt vastgesteld bij het uitschrijven van de tickets.

 

Parkfees Amboseli NP, Tsavo East NP, 

 

Mineraal water 
 

Lidmaatschap Amref/Flying Doctors 

 

NIET INBEGREPEN

Reis en annulerings verzekering

Niet genoemde excursies

Drankjes en fooien

vluchten

CONTACT